Projekt Ostraváček pod vedením Mgr. Dagmar Ježíkové a pod záštitou školního sportovního klubu Blue Volley Ostrava  je na naší škole v plném proudu navzdory aktuálním překážkám v podobě opakovaných karantén a klesajícího zájmu o aktivní pohyb mezi mládeží obecně. Lenošení u počítačových her si vybralo svou daň, což se promítlo především na technice hry.

Avšak na kolegyni Ježíkovou i na naše skvělé vychovatelky jsou karanténa a lenivost dětí krátké. 🙂 Přestože byl projekt původně koncipován jako chlapecký, díky jejich vynikající práci a schopnosti motivovat děti se nám podařilo paralelně zařadit i dívčí kategorii.

Stoupající zájem žáků prvního stupně nás velmi těší a my se vynasnažíme vytvořit jim co nejlepší podmínky, aby se u nás mohli pohybově vyžít formou sportovních her nebo samotné volejbalové disciplíny. Nechť si vyberou, zda budou sportovat jen tak pro radost, nebo s ambicemi reprezentovat školu … a proč ne třeba jednou v budoucnosti i svou zemi.

Děkuji tímto vedení školy za to, že nám vždy vytvoří bezvadné podmínky, a svým kolegyním děkuji ještě jednou za skvělou spolupráci.

15. 2. 2022 Said Habboudji