Jelikož i letos kvůli koronavirovým opatřením přišli naši budoucí žáčci o motivační část zápisu, připravili jsme pro ně na středu 2. 6. 2021 zábavné odpoledne. Děti si hrály a vyráběly mráčky ve třídách, na chodbě plnily úkoly  u jednotlivých stanovišť – pekly dort s pejskem a kočičkou, zavazovaly střevíc pyšné princezně, navlékaly korálky, které se rozsypaly Zlatovlásce nebo přebíraly kostičky od korálků, aby pomohly Popelce. Pak stavěly hrady a věže s Bořkem stavitelem, skládaly obrázky z pohádky Ledové království a popisovaly, co si zapamatovaly ze začarovaných předmětů u naší víly.
Mezi tím je Anna, Elsa a Olaf vodili postupně k fotografovi, který každému připraví na začátek školního roku pěknou fotografii.
Na závěr za všechno to snažení všichni dostali sladkou odměnu a na památku kytičku nebo záložku, které pro naše nováčky vyrobili žáci z vyšších ročníků.

Věříme, že si to děti užily a budou se těšit po prázdninách do školy. 🙂

Moc bych chtěla poděkovat všem, kteří se na přípravě zábavného odpoledne podíleli a zejména našim deváťákům, kteří ve svém volném čase ochotně přišli a věnovali se na stanovištích našim budoucím malým žáčkům.

Mgr. Lenka Gavlasová

fotogalerie zde